Beoordelingen van Sushi Yumo Lelystad

Recente recensies van Sushi Yumo Lelystad

5 sterren na 238 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Niet volgens afspraak bezorgd. Een half uur eerder.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het weer goed!

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker sushi gegeten… bestellen waard !!!! 🍣

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een paar keer besteld. Echt heerlijk!!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en goeie deals! Blijf maar bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en zelfs nog een beetje warme rijst. Dan weet je zeker dat het vers is 🤩 Bezorgsters waren heel lief en vrolijk dat is ook altijd leuk 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! De lekkerste

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik super tevreden over jullie, is de sushi lekker vers en smaakt alles heerlijk! Gister was de sushi een stuk minder lekker dan normaal gesproken. Ik had het gevoel dat het geen verse vis was. De tonijn & zalm hadden een rare (na)smaak. Misschien komt dit omdat ik laat in de avond besteld heb, maar dat zou in mijn ogen geen reden moeten zijn.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goede prijs en deze keer zelfs eerder bezorgd dan aangegeven

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer hier besteld, was weer top! Dank jullie wel

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEST IN TOWN!!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en de medewerkers altijd vriendelijk!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi mijn favoriet in lelystad!!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goeie bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt perfect!! Een echte aanrader, zo lekker!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van lelystad, top service zeker een aanrader.. 👍👍

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ik heb in tijden niet zo lekker sushi gegeten!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging, netjes verpakt (alleen geen stokjes). Sushi’s van goede kwaliteit op tonijn nigiri na, hiervan waren de uiteinde van de vis uitgedroogd. Verder prima.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Echt vers en vol smaak. Stond op afgesproken tijd klaar. Het was onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeerlijk!!! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering. Sushi was vers net als de bijgerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het afhalen een super aardig meisje, ze gaf me een zware tas mee. Eten was meer dan ik verwachtte en super lekker ook! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding, dit is mijn nieuwe favoriete sushi plek

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan wij gewend zijn, maar mocht de pret niet bedreven want Sushi was heerlijk vers en hebben weer van genoten.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk ⭐⭐⭐⭐⭐

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere verse sushi, goede prijzen en snelle levering! Top plek!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOPPIE ! Vriendelijk top bezorger ! Sushi top ! Aanrader ! Beste sushi van Flevoland !!!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging binnen afgesproken tijd. Sushi van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke lekker. Jullie hebben een hele lieve bezorgster!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kwalitatieve sushi!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en altijd vers!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en de bezorging binnen de aangegeven tijd waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt.. op tijd .. goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Bestelling kwam een kwartiertje later, de aardige bezorgster verontschuldigde zich netjes. Het eten was goed verpakt en smaakte fantastisch. Zeker voor een herhaling vatbaar.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd snel bezorgd.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger stond luid te bellen voor m’n deur terwijl hij de bestelling aangaf Vond dat de sushi in te kleine bakjes gepropt was waardoor je ze moeilijk van elkaar los kreeg

Reactie van Sushi Yumo:Beste Martijn, Dank u wel voor de recensie. Wij hebben de feedback aan de bezorger doorgegeven en het zal hopelijk niet meer gebeuren. Ook is de feedback over de sushi meegenomen. Graag tot een volgende keer!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten en was snel bezorgd

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel hier wel vaker en het is altijd super lekker! erg vullend en super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig De bezorgster was super vriendelijk En het eten was heerlijk

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Snelle én vriendelijke bezorging! TOP 👍

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer GEWELDIG! iedere x als we hier sushi bestellen is het weer een feestje. Zo ontzettend lekker en vriendelijke bezorgster. Aanrader voor iedereen.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

1× Spicy chicken (10pc) € 7,95 1× Crispy sake (12pc) € 8,95 1× Crispy sake (6pc) € 4,95 1× Wasabi tuna roll (4pc) € 4,50 1× Spicy tuna roll (4pc) € 4,50 1× Spicy ebi roll (8pc) € 7,95 1× Special sake roll € 11,95 3e week op rij Sushi gaan halen. Stuk voor stuk lekker.vooral Crispy Sake.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Goed verzorgd, alles erop en eraan. Hartelijk dank. We hebben genoten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Eten kwam zoals altijd op het juiste moment;)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top en nog eens top! Super lekkere sushi en hartstikke vers.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemels lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke smaken alles klopt

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Snel bezorgd & erg lekker! Goeie prijs kwaliteit verhouding! Hier gaan we vaker bestellen.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van lelystad het bestellen waard!!! Top service 👏👏👏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk, met zn vieren ervan gegeten en genoten, normaal bestellen we bij Nippon maar deze is zeker te vergelijken. Gaan vaker hier bestellen, snelle levering

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden! Heerlijke sushi en extra erbij gekregen loempia’s. Mijn nieuwe favoriete sushi uit Lelystad!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Lelystad! Ik bestel hier regelmatig en elke keer zijn de producten super vers. De verhouding van rijst en vis zijn precies goed! Echt een aanrader.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

URAMAKI box en crispy sake afgehaald. Vooral de crispy sake was ontzettend lekker. Volgende keer weer wat anders uit proberen.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi. Zeker voor herhaling vatbaar. Super gemakkelijk te bestellen via de app. En gewoon betalen bij afhalen.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en erg snel geleverd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus op de sushi zat meer op de verpakking dan op de sushi zelf..

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij sushi yumo, de eerste keer was het super en nu de 2e keer ook! Echt een aanrader! Bezorging ging ook heel goed! Om 14.00 besteld voor 18.00 en ze kwamen om 18.00Dus al met al helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, en een half uur eerder bezorgd dan dat de app aan gaf. Top

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeeeerlijk!! Ik ben erg kieskeurig wat sushi betreft maar ik heb echt genoten! Voortaan sushi yumo voor mij👍🏻

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en een goede prijs zoals altijd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste sushi van Lelystad. Hele vriendelijke bezorgers, perfect!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, en dit is mijn nieuwe favoriet! Goede acties en voor het eerst een sushi restaurant in Lelystad die ook gember mee levert! Genoeg soja en wasabi en heerlijk verse sushi! Als ik 1 minpuntje zou moeten noemen dan zouden sommige stukjes maki wel iets groter mogen. Temaki ook echt heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gewoonlijk!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Heerlijk, maar voor 128 stuks sushi maar 2 soja. was echt wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd is lekker en snel!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Dank voor de extra sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede snelle service en zware kwaliteit sushi, we hebben heeeeerlijk genoten! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en was weer super heerlijk.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het wordt inmiddels eentonig maar het was zoals gewoonlijk heerlijk. Ik heb al heel vaak besteld en elke keer is het weer smullen. Bovendien zijn ze heel erg klantvriendelijk en servicegericht.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering duurde langer dan aangegeven was dus gebeld en ze gaven aan het erg druk te hebben, maar dat het er met 15 minuten aan kwam. Dit was ook zo + een hele vriendelijke bezorger die excuses gaf en vertelde dat we extra sushi hadden gekregen. De sushi was ook erg lekker. Eerste keer hier besteld, zeker niet de laatste keer.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Je kunt merken dat het vers is, lekker. Voor herhaling vatbaar...

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi was fresh, delicious and excellent value for money. This is the second time we have ordered and you do not disappoint. The order was on time and the delivery driver was friendly. I will definitely order from you again and again. Thank you.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snelle service gewoon top echt een aanrader

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe de beste in Lelystad

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers zoals altijd. Bezorging is altijd eerder te vroeg dan te laat en bezorgers heel aardig. Wij zijn inmiddels vaste klant!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superheerlijk gegeten voor de tweede keer op rij. Lekker vers en de kiploempia s zijn de beste van heel flevoland

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, niet al te duur en vlotte bezorging

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten! Snelle bezorging en verse sushi als altijd :)

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu al een aantal keer besteld en het is telkens erg lekker. Bezorging was goed optijd en voordat ze vertrokken kreeg ik daar een melding van. Top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd En lekker !

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon snel geleverd en goede kwaliteit

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk. Echt super goed. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed. We gaan zeker vaker bestellen bij Sushi Yumo en jullie aanraden!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekkere verse sushi! Echt stipt op tijd bezorgd, en het smaakte allemaal top. Absoluut het geld waard. Het was te merken dat er moeite en liefde in gestopt was! Voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De geflambeerde zalm en special ebi uramaki zijn echt super lekker. Fijn dat we in Lelystad nu een goede sushi tent hebben. Qua smaak is het echt super.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, sommige hadden helaas een beetje slordig gezette rijst. Desondanks echt genoten van de sushi. Nadeel was dat de bestelling 20 minuten te vroeg werd bezorgd.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en snel bezorgd!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en hele goede/ vriendelijke bezorging!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze huidige favoriet! Snelle bezorging en lekkere verse sushi !

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Keurig op de afgesproken tijd klaar. Ik bestel zeker vaker. Succes!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echt heel erg bedankt en het was zeker het wachten waard. Wij bestellen zeker vaker bij jullie!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond weer bij yumo sushi besteld. Het blijft mijn favoriete sushi tent in Lelystad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op tijd en sushi lekker als altijd. Wij hebben onze vaste bestel plek gevonden!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en niet duur, voor herhaling vatbaar.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hier al meerdere keren sushi gehaald en altijd erg lekker. Ook top dat men mee wil denken om ook vegan sushi te maken.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Als deze kwaliteit zo blijft, blijven we bestellen. Beste sushi van Lelystad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, sushi was niet vers helaas. Meestal is de sushi wel vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker. Bestellen zeker nog een keer!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker eten!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi is heerlijk! Bij bestellen aangegeven wanneer we het bezorgt wilden hebben en ze stonden precies op tijd voor de deur met vers gerolde Sushi. Ik ga daar zeker vaker bestellen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor de zoveelste keer besteld en wauw elke keer de smaaksensaties geweldig. Echt een aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en smakelijk 🌹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed vriendelijk bellen als ze iets later zijn goede prijs kwaliteit

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vond ik veel te lang duren. Verder prima

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er echt snel terwijl we best veel hadden besteld. Ze waren super vriendelijk. Het kwam met meer dan genoeg saus. Normaal lust ik geen crispy sushi maar door sushiyumo is het nu een van mijn favoriete. De speciale roll was ook echt heerlijk en de spicy kruiden op sommige sushi’s maken het helemaal af. Zeker weer bestellen en zeker een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Keurig op tijd. We hebben genoten en bestellen zeker nog een keer

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Toevoeging aan onze favoriete sushi-lijst! 🙃

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar. Zijn toch andere kwaliteit gewend.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima. Had smiddags al besteld en gevraagd om 1800 te bezorgen. Vervelend als de bezorger dan al om 17.35 uur op de stoep staat. Je zal nog maar niet thuis zijn... Kwaliteit sushi was prima, tonijn en sojasaus kunnen beter.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... geweldig en de bezorging weer eerder als verwacht

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, 1 van de betere in Lelystad! We gaan hier zeker vaker bestellen. Bezorger was ook vriendelijk en het eten was er snel.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi erg knettervers

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, sushi was erg vers en zelfs nog warm. Aardige bezorgster. Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zeer smakelijk :) Wij hebben genoten.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling en vast een zeker niet de laatste. De sushi was heerlijk alleen de tonijn was wat minder lekker maar ja de blauwvin mag natuurlijk niet meer gebruikt worden. De service was super absoluut voor herhaling waard!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ,bezorging keurig op tijd zeker een aanrader om vaker te bestellen nog wat warme hapjes erbij besteld en waren ook nog lekker warm

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen mag er wat meer Gari bij en minder soja voor herhaling vatbaar

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Had nog achteraan gemaild omdat ik per ongeluk de bezorgtijd niet goed had ingevuld maar dat is niet gelezen. Jammer dat de bezorger in de auto rookt, tas met eten ruikt zwaar naar sigaretten.

Reactie van Sushi Yumo:Beste Julia, Dankjewel voor de review. Goed om te horen dat de bestelling naar wens was. Wij hebben de bezorger er op aangesproken en we hopen dat het niet meer zal gebeuren. Graag zien wij jullie nog een andere keer terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dank!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet op tijd maar de sushi maakt het weer goed

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie smaak, genoeg soja en saus extra Warme hapjes waren echt nog warm Binnen een uur bezorgd, netjes binnen de aangegeven tijd Zal hier zeker nog eens bestellen! De gefrituurde garnalen hadden van mij iets krokante gemogen, nam niets af van de smaak

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben we genoten, super lief voor mijn verjaardag nog iets extra’s erbij! We komen snel terug!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk en vers👍

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Vanwege openingsactie ook nog eens een scherpe prijs. Wij gaan zeler vaker bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten was weer heerlijk!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Lelystad!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Sushi. Luisteren goed naar eventuele verzoeken. Heb hier inmiddels al 10 x iets aangeschaft afhaal + bezorging.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything is always perfect with them! Again great quality and fast delivery 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en vers

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze heeft de beste zwemdiploma van allemaal!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, helaas was dit keer de gerechten die warm horen te zijn koud. Dat was jammer...

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en smaak heel erg goed. Halen zeer zeker hier nog een keer

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, soja saus mag iets minder zout.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer besteld en weer onwijs lekker eten. Altijd netjes op tijd. Echt een aanrader!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Lelystad. Snelle levering en vriendelijke mensen

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En precies op de afgesproken tijd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De actiebox genomen, van € 29,95. Lekkere verse sushi en mooi gepresenteerd! De bezorger was 15 min eerder dan de gekozen bezorgtijd. Hij gaf aan dat dit gebruikelijk was. Handig om te weten de volgende keer, zeker met warme gerechten. Aardige bezorger. P.s. De sojabonen vielen helaas tegen, weinig smaak.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging! Heerlijk vers. Tot nu toe mijn favoriet :)!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekkere sushi voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend dank je wel

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg smaakvol, zeer tevreden. Wel een beetje aan de prijs...

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam mooi op tijd en was weer heerlijk zoals we gewend zijn.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekkere sushi mijn zoon en ik hebben er van genoten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer hier nu besteld. Super lekkere sushi, de tonijn is zó zacht. Dit is niet bij elke sushi tent zo! Alles is nog warm als je het krijgt. Smaak is goed! Kan geen min puntje vinden over sushi Yumo.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere sushi! Vriendelijke bezorging & niet al te lang hoeven wachten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top smaakte heel erg goed.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend, subliem bijna Goddelijk. Het is dat ik er niet onsterfelijk van kan worden maar anders had ik dit naar de hemel meegenomen. Misschien is dit recept wel gestolen uit de hemel. Japanse engelen zijn in ons pittoreske stadje neergedaald. De bezorging was precies op tijd. De wasabi is de onderscheidende factor binnen dit samenspel van samenscholing der visjes. Bedankt, ik zal vaker bestellen!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel wat uit elkaar en de mayonaise was gewoon zaanse misschien wat aanpassen ? Voor de rest niks te klagen

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van het voedsel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Lekker vers! Volgende keer bestellen we weer bij Sushi Yumi.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en leuk geprijsd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Er is ook rekening gehouden met onze opmerking om er niet al te veel saus op te doen. Helemaal tevreden!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Voor herhaling vatbaar

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg smakelijk! Snelle bezorging. Gaan we zeker nog een keer bestellen :)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk en het was er heel snel, enigste kleine puntje van kritiek, er had van ons iets meer sojasaus bij gemogen voor de hoeveelheid sushi die we hadden

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen zeker nog eens

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt heerlijk. Vooral de special uramaki rolls zijn heerlijk. Ook de geflambeerde zalm is heerlijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekker sushi en goede service. Handroll was vergeten bij de bestelling, deze hebben ze alsnog gebracht plus wat extra's. Top! Ga hier zeker vaker bestellen!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was overheerlijk. Alleen kwartier later dan aangekondigd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was super snel eerder aangekomen dan de aangegeven tijd, de sushi was heel lekker en je proefde dat er verse producten erin zaten. Zeker een aanrader:))

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top levering, paar keer extra dingetjes gekregen. Smaakte super lekker echt een aanrader!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Zal zeker weer van de actie gebruikmaken 😋👌🏼

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is always very fresh and delicious! We definitely recommend! 5 stars!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ontzettend snel, 35 minuten ongeveer en dat om om 17:15u! Geweldig. Smaak was o.k. Rijststructuur was niet zo fijn als bij de bekende grote sushi namen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top alleen ze waren mijn Sprite vergeten.. kan gebeuren. Bezorging was erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg heerlijk! Eindelijk sushi met smaak. Rijst op smaak en zeker niet droog, vis vers, mooi en lekker gegarneerd. Normaliter reed ik echt naar Almere voor goede sushi, dat is nu niet meer nodig!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was zeker lekker en vers. Bedankt voor de goede kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de beste sushi van Lelystad. Hier weten ze wat goede smaak is. Ook erg snelle levering en top service. Zeker een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk sushi op kwaliteit in Lelystad, zet hem voort!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. Veel variatie in sushi op de website. De dingen die krokant moesten zijn, waren dat ook. De sushirijst was wel wat minder. Te zuur en smaakte alsof hij uit de koeling kwam. Spicy ebi roll en de speciale unagi rolls zijn zeker een aanrader.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, zal zeker nog weer opnieuw sushi bestellen bij Sushi yumo.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, alles zag er netjes uit, warme producten waren warm, Sushi was lekker de aanbieding sushi heerlijk, maar we zijn eerlijk bij para para vinden wij het net iets lekkerder.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was echt goed en je kon proeven dat de gebraden recepten ook vers gemaakt waren. De bezorging was wel bijna 20 minuten voorbij de aangekondigde bezorgtijd, wellicht de routes of aantal adressen per rit aanpassen?

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel. Alles vers en klein min puntje vond ik de gefrituurde sushi vond ik te vettig en erg zoet van smaak. Voor derest was het prima

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, lekker krokant . Mooi op tijd bezorgd!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed! vers en netjes. smaakt echt TOP. voortaan vaste klant. snel bezorgd. eet vaak sushi dus kan op kwaliteit wel beoordelen. deze verdienen een pluim.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld en ik heb genoten! Ik vind het de lekkerste sushi van heel Lelystad en betaalbaar. Ga zo door!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en voor herhaling vatbaar

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van lelystad. Goeie service en een redelijke prijs. Helemaal tevreden. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijke verse sushi! En grote porties! Worden zeker vaste klant!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super! Lekkere smaken, vers en ze zagen er mooi uit. De levering was snel en de prijzen zijn goed. We gaan hier zeker vaker bestellen!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super vers en lekker. Enige dingetje was dat we niet wisten dat we de crispy sushi als eerst hadden moeten opeten omdat deze snel taai wordt. Maar zelfs dan is de smaak nog steeds prima hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en vers ,voortaan bij yumo bestellen .

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.